Hudkirurgiska utbildningsmottagningen

Vi utbildar i hudkirurgi

Hudkirurgi är ett hantverk samtidigt som det är mycket teori. Vi är nördar såtillvida att vi gärna diskuterar fördelar och nackdelar med olika tekniker, instrument, vad som blir bäst mm. Vi fotar live, vi rondar kirurgifall, diskuterar och håller föreläsningar. Till denna verksamhet bjuder vi in erfarna läkare under hudläkar-specialistutbildning att delta i teamet under handledning.

SKINDOCS HUDKIRURGISKA UTBILDNINGSMOTTAGNING

Till mottagningen kommer lite mer komplexa kirurgifall, företrädesvis tumörer i ansiktet och opereras samarbete mellan hudkirurger/hudläkare med specialinriktning hudkirurgi och ST-läkare i dermatologi. Vi jobbar tillsammans för bästa både teoretiska och praktiska resultat och varvar med diskussioner och kirurgironder. Vi bjuder till detta in läkare under specialistutbildning i dermatologi från hela Sverige, som vill utbilda sig särskilt i hudkirurgi.

Till Dig som är patient så är vårt mål alltid bästa möjliga resultat, både medicinskt och estetiskt.

Läs artiklar taggade med "Hudkirurgi"

Är du hudläkare eller under utbildning till hudläkare?

Vill du planera in en tjänstgöring tillsammans med oss? Eller har du någon kollega som behöver och vill ha hudkirurgisk utbildningsperiod? Kontakta oss för mer info!